“Vårt mål är att uppfylla våra kunders mål”

Vi är två personer som drivs av att varje dag göra det bästa ut av dagen. Vi påverkar och utbildar människor, får dem att utvecklas att bli så bäst de kan.

Vi erbjuder tjänster inom tre olika affärsområde. Varför, jo vi ser synergieffekter som är överföringsbara från det ena området till de andra.

Vi lever tillsammans, jobbar tillsammans och utvecklar andra tillsammans.

Anders Lindsjö OLY, är partner och utbildare i Athletic Sports School, skapare av Eleiko Strength Coach och medförfattare till svenska tyngdlyftningsförbundets stegutbildning. Anders jobbar dagligen som tränare på nationella idrottsprogrammet i Helsingborg med utbildning i fysisk prestationsutveckling för 14 olika idrotter och ca 300 idrottare.

Efter avslutad elitidrottskarriär i tyngdlyftning blev det högre tränarutbildning i Sthlm, landslagscoach och tränare. Hans erfarenheter från att tävlat på OS-92 till tränare för både lag och individuella idrottare på högsta elit, till utbildare världen över har gjort honom till en eftertraktad utbildare, föreläsare och kunskapskälla.

googla Anders

Lisette Lindsjö är partner och utbildare i Athletic Sport School samt lärare på Eleiko Strength Coach sedan 2007. Lisette jobbar dagligen som lärare på IHM business School, Stockholm School of business i sälj och ledarskap. Lisette har med sina 20 år inom fitnessbranschen, idrotten och affärsvärlden en god förmåga att utveckla anläggningar och tränare för framtiden.

Efter avslutad idrottskarriär i gymnastik och volleyboll blev det universitetsstudier inom kommunikation/media och pedagogik för att därefter bli en framgångsrik entreprenör och en mycket inspirerande och passionerad föreläsare.

Athletic Sports School är ett svenskt utbildningsföretag som är välkända för sin pedagogik, sin vetenskapliga koppling och för att göra svåra saker enkla inom träning, tävling och organisation. Vi har utbildat flera tusen ledare, tränare, lärare, aktiva och har samlat på oss erfarenheter om hur tränare kan utvecklas på ett smart sätt.

Vi jobbar ständigt med att utveckla våra kunder och oss själva genom utbildningar i kommunikation, lärandeprocessen, och atletisk träningsutveckling för att få människor att prestera bättre, träna bättre och må bättre. Ju mer vi vet desto mer vet vi att vi inte.

PS. Vi älskar det vi gör. DS

Close Menu