Ledarskapsutbildning

ledarskap steg 1-3

Coaching för utveckling

utbildning för utbildare

säljledning

heltäckande ledarskapsutbildning

För att en ledare ska nå framgång med sitt team behöver han/hon vara duktig på att utveckla goda relationer. Detta är nyckeln för att kunna nå ut till sitt team, kunder och kollegor. En annan viktig del är att kunna prioritera rätt och ta bra genomtänkta beslut så att både företag och kunder blir nöjda. 

Att ta sitt team/företag till nästa nivå kräver bra ledare som är närvarande, strukturerad och inspirerande. Vår ledarskapsutbildning hjälper till att skapar förståelse för olika personlighetstyper och hur du kan bemöta dem. Vi pratar också mycket om hur man håller sina medarbetare motiverade. Detta är en heltäckande ledarskapsutbildning som kommer ge era chefer nya förutsättningar att lyckas ännu bättre.

Utbildningen läggs upp efter nivån man arbetar på och branschen man är i, vi anpassar oss efter era behov. 

vilken ledare är du?

Den typ av värme och kompetens du utstrålar är avgörande för hur människor uppfattar dig. För att leda människor, måste de tro på dig och ditt ledarskap.    

Redo för att bli den bästa ledaren du kan bli?

Om svaret är ja, kan vi stå till tjänst. Fyll i era uppgifter nedan så hör vi av oss!

2007-2009 fick vi den stora äran att vara ansvariga för fysträningen i Halmstad BK. Huvudtränaren, en viss Janne Andersson är troligen en av de absolut mest mänskliga ledarna vi har haft glädjen att uppleva. På en presskonferens efter en storförlust på Örjans Vall blev han utfrågad av en besviken och upprörd reporter från HP. En av spelarna hade enligt reportern varit anledningen till förlusten. Med darrig röst förklarade reportern att spelaren inte hörde hemma i allsvenskan utan borde spela på bänken i Korpen. Janne svarade välformulerat och rakt: “Det är jag som tar ut laget, det är mitt ansvar och jag byter ut spelare om vi har något bättre att sätta in. Jag tog ut spelaren, han blev inte utbytt och du var inte ens på bänken”, sa Janne till reportern och log. Janne tog alltid på sig ansvaret vid förlust och hyllade alltid spelarna och oss andra tränare vid vinst. Vem vill inte vara spelare eller tränare i hans lag. Det är just denna typ av ledare vi tror är framtiden. Hur agerar du vid kritik? 
Starka och inspirerande ledare bör förstå hur man analyserar och kontrollerar sina känslor för att agera därefter. Med detta kommer inte bara djupare förståelse för dig själv, utan även för andras beteenden. Mer om detta kan ni läsa om på vår sida för personlig utveckling.

Var denna utbildningen inte det ni sökte?

Vad vill ni uppnå?

Det är viktigt att sätta upp smarta mål för att ha något konkret att sträva efter och utefter det utveckla effektiva medel för att nå målen.

Vilka är målen? Varför?

Vad händer efter att målet uppnåtts?