Vi har tagit fram ett system som är byggt för att hjälpa dig som tränare att göra idrottare mer hållbara, rörligare, starkare, snabbare och uthålligare. Med sin enkla struktur passar det lika bra för nybörjare, elitmotionärer som specialister. APGUL lär dig analysera, planera, genomföra, utvärdera och logga allt i våra dokument

Vi ger dig tryggheten att skapa träning i ett system baserat på grundläggande träningslära, principer och vetenskapliga metoder samtidigt som du och dina idrottare i allra högsta grad kan påverka innehållet efter behov och kompetens.

Dina mål, din träning och din utveckling.

Vi vill att du som tränare/terapeut ska veta hur det känns att träna som din idrottare, klient eller kund. Vi vill att du ska förstå och känna vilka hinder de ställs inför längst resans gång. Det bästa med vår utbildning är att, samtidigt som du lär dig kommer din egen fysiska form ta sig ett ordentligt kliv framåt. En win win win situation för alla. Idrottaren, du och vi.

Vi hjälper dig genom de 5 olika perioderna på samma sätt som vi gör med våra idrottare från olika sporter. Du kommer känna dig som ett proffs under hela 21 veckor och disciplinerat träna som en vinnare.All utbildning/träning loggas i en klassisk analog dagbok ATHBOOK. Varje söndag utvärderar och rapporterar du i din ATHLOGG på google drive. I vår slutna facebook grupp kan du ställa frågor, lägga upp videoklipp för att få mer personliga hjälp.

Boka ett 20 minuters TEAMS möte så berättar vi mer för din gruppen info@athleticsportsschool.com

APGUL SPORT COACH 1

Exempel på upplägg:

 • 6 tränare/terapeuter eller lärare från samma
 • anläggning, klinik, klubb eller box.
 • Plats: Helsingborg på Olympic Lifting School
 • 5 utbildningsträffar under 21 veckor
 • 6 dagars utbildning
 • 5 fystester
 • 21 veckors planerad träning och ca 60 träningspass
 • APGUL system online, ATHBOOK och Diplom

Pris per dag och deltagare: 2500 kr ex 25%  moms

Vad vill vi att ni lär?

Vår Mission är att ge fler idrottare bättre tränare och möjligheter att bli så bäst de kan genom hård fysisk 

Vi vill att ni lär er alla stegen i APGUL. Från 4 år till ett specifikt pass. Det ställer krav på förkunskaper inom anatomi, fysiologi och psykologi. Har ni inte kunskaper har vi bra referenslitteratur som ni kan ta del av.

Vi följer Indigo Mujikas multiperiodiseringssystem, träningens principer och fyller på  med din, gruppens och vår kompetens. Vi garanterar dig kompetens som du inte kan lära dig på universitet och andra utbildningar.

 • APGUL, analysera planera, genomföra, utvärdera och logga i våra framtagna modeller och dokument
 • Praktiskt Tränarskapslära, vem är du, vem vill du vara och vem vill du träna
 • Praktisk Träningslära, fem x fysiska egenskaper för hållbar prestationsutveckling
 • Krav och kapacitetslära, krafter/hastigheter och arbete
 • Rörelselära, från rörelser till specifika övning
 • Övningslära från enkla till komplexa övningar till olympiska lyft
 • Metoder, snabb, tung, jobbig, ny och lång
 • TAMP, ett utbildningskoncept baserat på Dr Jeffrey RAMP

Hur går en APGUL utbildning till?

 1. Utbildning/utvärdering under 5 träffar
 2. Tester
 3. Mål
 4. Individuell planering
 5. Genomförande
 6. Diskussioner
 7. Avslut

Vi kommer göra en APGUL på samtliga deltagare första gången där ni får se hur vi gör därefter får ni lära er att göra det på varandra.

Varför ska ni välja Athletic Sports School?

Det är få aktörer som har varit med hela vägen från eget idrottande på högsta nivå till tränare på högsta nivå till utbildare på högskolor, förbund och andra organisationer. Vi har varit med om mycket och delar gärna med oss av våra erfarenheter. Vi vill att ni känner er säkra redan efter först träffen och inser effekten av hur effektivt ett dynamiskt system kan vara.

Vi har varit fyscoacher åt mer än 1000 idrottare sedan 1997, Sex lag på högsta nivå  och ett otaliga idrottare från NHL, ET, PGA, LPGA, PL, ATP LET och många andra idrotter. Vi har utbildat tränare i 16 länder från  Sverige till Hong Kong till USA och Chile. Vi jobbar dagligen i APGUL och vet att det fungerar på riktigt i lokalen för att skapa resultat. Vi har mängder med fakta och data om våra idrottare som du nu kan få ta del av.

Det finns en mängd olika bra fystränarutbildningar på marknaden men ingen som ger er verktyg och modeller som är användbara dagen efter och troligen ingen som tvingar deltagarna att träna själv under 21 veckor. Vi vet att det krävs mycket av deltagarna för att ta examen vecka 20, men vi anser att det är enda vägen att gå för att utveckla riktiga fyscoacher för framtiden.

Vi ser fram emot att ni bokar ett 20 minuters TEAM´s möte för en presentation av APGUL Sport och ännu fler möjligheter  hur ert företag/box kan bli ledande fyscoacher på marknaden i ett användbart system.

info@athleticsportsschool.com

Ladda ner en APGUL SPORT Fyscoach 1

 

 

Close Menu