Olympiska lyft för idrottsprestation, fitness och hälsa

Som tränare står du ibland inför utmaningen att idrottare, klienter och kunder vill lära sig tekniken bakom de komplexa helkroppsövningarna i de olympiska lyften. Nu har du möjlighet att lära dig vad, varför och hur!

Lär dig att SE, GÖRA, UNDERVISA och PLANERA de olympiska lyften på ett enkelt och säkert sätt för nybörjare oavsett bakgrund. Alla människor lär sig på olika sätt, olika snabbt och från olika nivåer. Vi har sedan 2004 utbildat tränare runt om i världen och tränat flera tusentals idrottare och elever. I denna kursen delar vi med oss av vår erfarenhet av det vi anser du behöver kunna om OLY så att du kan bli en bättre tränare inom idrottsprestation, fitness och hälsa.

_____________________________________________________________________

Ur innehållet:

    • FÖRSTÅ, grundläggande förståelse för de olympiska lyften, styrkeprinciper och träningslära.
    • SE, lär dig att analysera lyft baserat på tyngdlyftningen principer
    • GÖRA, lär dig själva att lyfta med säker teknik
    • UNDERVISA, lär dig att undervisa ryck, vändning, överstöt och olika                varianter med GPS metoden
  • PLANERA, lär dig planera träning på ett enkelt sätt för                              idrottsprestation, fitness och hälsa

Dag 1: Lär dig att lyfta själv, utveckla din egen teknik i de olympiska lyften. Du får konkreta tips och lär dig förstå våra verktyg och modeller.

Dag 2: Lär du dig att lära ut de olympiska lyften enligt GPS, VAK och del- och hel-metod.

Förkunskaper: Intresse för träning

Föreläsare: Anders Lindsjö OLY

Plats: Helsinjgborg

2 dagar: 4400 kr ex moms

Datum:

Tider: Lördag 09:00 – 16:00 och Söndag 09:00 – 16:00

Frågor eller Boka kursen

Köp hela kursen till din box, klubb eller anläggning

Du kan också gå kursen genom vår samarbetspartner i Oslo Scandinaviantopteam

Mer information om den norska kursen

Anders Lindsjö OLY, är partner och utbildare i Athletic Sports School, skapare av Eleiko Strength Coach och medförfattare till svenska tyngdlyftningsförbundets utbildning. Anders jobbar dagligen som tränare på nationella idrottsprogrammet i Helsingborg med utbildning i fysisk prestationsutveckling för 14 olika idrotter och ca 300 idrottare.

Efter avslutad elitidrottskarriär i tyngdlyftning blev det högre tränarutbildning i Sthlm, landslagscoach och tränare. Hans erfarenheter från att tävlat på OS-92 till tränare för både lag och individuella idrottare på högsta elit, till utbildare världen över har gjort honom till en eftertraktad utbildare, föreläsare och kunskapskälla.

Lisette Lindsjö är partner och utbildare i Athletic Sport School samt lärare på Eleiko Strength Coach sedan 2007. Lisette jobbar dagligen som lärare på IHM business School, Stockholm School of business i sälj och ledarskap. Lisette har med sina 20 år inom fitnessbranschen, idrotten och affärsvärlden en god förmåga att utveckla anläggningar och tränare för framtiden.

Efter avslutad idrottskarriär i gymnastik och volleyboll blev det universitetsstudier inom kommunikation/media och pedagogik för att därefter bli en framgångsrik entreprenör och en mycket inspirerande och passionerad föreläsare.

Athletic Sports School är ett svenskt utbildningsföretag som är välkända för sin pedagogik, sin vetenskapliga koppling och för att göra svåra saker enkla inom träning, tävling och organisation. Vi har utbildat flera tusen ledare, tränare, lärare, aktiva och har samlat på oss erfarenheter om hur tränare kan utvecklas på ett smart sätt.

 Vi jobbar ständigt med att utveckla våra kunder och oss själva genom utbildningar i kommunikation, lärandeprocessen, och atletisk träningsutveckling för att få människor att prestera bättre, träna bättre och må bättre. Ju mer vi vet desto mer vet vi att vi inte.

Close Menu